Deze mannencirkel is echt een moment voor jou! En omdat deze mannencirkel plaatsvindt op Āranya Roots is het nog een avontuur ook. Per bootje word je namelijk naar het eiland gebracht, waar de betoverende yurt staat. En deze oase van rust vind je gewoon bij jou om de hoek; in de Randstad!

Wat kun je verwachten?

Tijdens een mannencirkel van Authentieke mannen is iedere man gelijk. De bijeenkomsten zijn nooit hetzelfde. Maar één ding staat vast; we vormen een veilige omgeving voor iedere man om tevoorschijn te komen en zichzelf te zijn.

Het programma blijft grotendeels een verrassing. Dat is niet om vervelend te doen, maar puur om jou helemaal in het moment aanwezig te laten zijn. Anders gaat dat koppie in de voorbereiding al overuren draaien.

Wat brengt het jou?

  • Verbinding met gelijkgestemde mannen
  • Ruimte om je kwetsbaar op te stellen
  • Herkenning in de verhalen van de andere mannen
  • Inzicht in wat jij op dit moment nodig hebt.
  • En heel veel authenticiteit.

Wanneer?

De volgende open mannencirkels staan gepland op:

  • 20 januari 2024 VOL
  • 9 februari 2024 VOL
  • 12 april 2024 VOL
  • 10 mei 2024
  • 7 juni 2024

Tijd: 19:00 tot 22:00 uur

Investering

De kosten voor een open mannencirkel bedragen €55,- per persoon.

Zie ik jou bij de volgende mannencirkel?

Wat andere mannen zeggen:

Wat is een mannencirkel?

Een mannencirkel is een samenkomst voor mannen en wordt geleid door een of meerdere facilitators. Tijdens de mannencirkel krijgt iedere man de ruimte om te delen over zijn gevoelens en emoties. De cirkel staat symbool voor gelijkwaardigheid, alles wat in de cirkel wordt gedeeld blijft in de cirkel. De mannencirkel van Authentieke mannen wordt altijd afgewisseld met een fysiek component. Zo’n fysiek component verbindt de aanwezige mannen op een dieper niveau, waardoor er een gevoel van veiligheid en vrijheid ontstaat om als man echt tevoorschijn te komen.

Wat gebeurt er tijdens een mannencirkel?

Tijdens de mannencirkel van Authentieke mannen creëren we met alle aanwezige mannen een veilige omgeving om tevoorschijn te komen. Iedere man krijgt de ruimte om te delen wat er in hem speelt. De avond wordt altijd afgewisseld met een fysiek component. Dit fysieke component wisselt per avond en blijft altijd een verrassing. Een voorbeeld van zo’n fysieke activiteit zou bijvoorbeeld met ademwerk of muziek te maken kunnen hebben.

Wat is een talkingstick?

De man die aan het woord is heeft een talkingstick in handen. De talkingstick geeft je het recht om te spreken en betekent automatisch dat de andere mannen enkel mogen luisteren en niet interrumperen. De kracht van de talkingstick is dat de man die aan het woord is echt zijn eigen standpunt kan maken, zonder externe invloeden. De mannen die luisteren wordt uitgenodigd om oprecht te luisteren en te observeren wat het verhaal van de sprekende man met hem doet, zonder daarop te reageren.

Wat zijn de voordelen van een mannencirkel?

Het bijwonen van een mannencirkel heeft meerdere voordelen. Tijdens de avond kun je verbondenheid voelen met de andere mannen en herkenning vinden in de verhalen van de andere aanwezigen, dat kan het gevoel geven dat je niet alleen bent in bepaalde persoonlijke uitdagingen of gedachten. Verder kan de mannencirkel je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling, het laten groeien van je eigen bewustzijn en het ontdekken van nieuwe (levens)perspectieven. Tot slot is het een mooie gelegenheid om gelijkgestemde mannen te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Wie kan er deelnemen aan de mannencirkel?

De mannencirkel van Authentieke mannen is bedoeld voor mannen van alle leeftijden, jong en oud. Juist door de verschillende leeftijdscategorieën samen te brengen ontstaat er een interessant dynamiek waar we van elkaar mogen leren.

Chat openen
Hey man! Heb je een vraag?
Scan de code
Hey authentieke man! Heb je een vraag? Gr. Rauric