Een mannencirkel voor vaders; de papacirkel!

Een groep vaders die samenkomen om onderling gedachtes en gevoelens te delen over hun vaderrol. De mannen delen hun ervaringen, luisteren naar elkaar en geven elkaar steun. De herkenning in de verhalen geeft een gevoel van eenheid. Vastberaden vaders die streven naar een gezonde vader-kindrelatie.

Wat is een papacirkel?

De papacirkel vindt plaats in de yurt op Āranya Roots en biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin vaders vrijuit kunnen praten over hun rol als vader en de opvoeding. De mannen in de cirkel helpen elkaar om beter te begrijpen wat een goede vaderrol inhoudt, hoe dit zich verhoudt in het gezin en hoe ze hun kinderen het beste kunnen ondersteunen.

Wat kun je verwachten?

Een avondje weg met vaders onder elkaar. Een gevoel van verbroedering en herkenning. Je verlaat de papacirkel met nieuwe inzichten en energie. Het is echt een moment voor jou als vader!

  • Verbinding met gelijkgestemde vaders
  • Ruimte om je kwetsbaar op te stellen
  • Herkenning in de verhalen van de andere vaders
  • Inzicht in wat jij op dit moment nodig hebt
  • En heel veel authenticiteit.

Over de facilitators

De papacirkel wordt gefaciliteerd door William en Rauric. William is vader van twee zoons; een prachtige en authentieke tweeling van 2 jaar. Rauric is vader van een zoontje van bijna 3; een ondernemende en energieke peuter. Ze hebben elkaar gevonden in een vergelijkbare kijk op het leven én tevens het vaderschap.

Deelnemen

Ben jij vader van een of meerdere zoons of dochters? Dan ben je van harte welkom.

Zaterdag 17 juni van 19:00 tot 22:00. De avond vóór Vaderdag! Een cadeau voor jezelf en je kind(eren).

Een deelname aan de cirkel kost €47,50 per persoon.

Chat openen
Hey man! Heb je een vraag?
Scan de code
Hey authentieke man! Heb je een vraag? Gr. Rauric